Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pròxims Esdeveniments

Imatge: 
Kanal - Centre Pompidou, Brussels, Belgium

Conferència d'Stephen Bates al COAC

El proper dijous 22 de novembre a les 19 h, l'arquitecte anglès Stephen Bates oferirà una conferència a la Sala d'Actes de plaça Nova, que portarà per títol "Trusting in what is there"

Stephen Bates és, juntament amb Jonathan Sergison, soci fundador del despatx Sergison Bates architects. Fundat l'any 1996 a Londres, va obrir un segon despatx a Zurich l'any 2010. És un dels despatxos destacats al Regne Unit que desenvolupa un gran nombre de projectes internacionals que van des de la planificació urbana fins a la regeneració, edificis públics, edificis d'habitatges i també habitatges unifamiliars. Han guanyat nombrosos premis nacionals i internacionals, entre ells el Premi Erich Schelling i la Medalla d'Oro Heinrich Tessenow.

Bates ha impartit classes a l'Architectural Association London; a l'ETH Zurich, a l'EPF Lausanne, a l'Escola d'Arquitectura d'Oslo i a l'Escola Superior de Disseny de Harvard. Actualment és professor d'Urbanisme i Habitatge a TU München. Amb el desenvolupament de projectes i a través de la docència, ha explorat aspectes pràctics i teòrics sobre la construcció de la ciutat i la domesticitat i ha escrit extensament sobre la relació entre les dues escales.

L'acte es realitza amb la col.laboració del Taller Arquitectura i Tecnologia de l'ETSAB.

Pots tornar a veure la conferència en el següent vídeo:

Versió per a imprimirPDF version