Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
terreny en obres amb una grua al mig

Construcció Circular

En el marc de la Setmana de l'Arquitectura el COAC acull la sessió Construcció circular organitzada per la Direcció d'Arquitectura i Patrimoni de l'Ajuntament de Barcelona.

Cada cop més la societat s'adona que el model de consum que hem estat portant durant les últimes dècades no es pot perpetuar si volem evitar la destrossa dels ecosistemes que habitem i la nostra pròpia salut. Som una espècie en constant evolució però tenim necessitats que no sempre es poden encabir en les formes de models passats, sovint obsoletes. Per tal de fer front amb aquesta situació i encarar l'Agenda 2030 contra el canvi climàtic, des de l'Ajuntament de Barcelona es proposa un debat per imaginar un progrés no basat en la destrucció sistèmica i en el consum permanent.

Podríem ser capaços de generar estratègies de vida a partir de la recuperació o transformació d'allò existent enlloc de la seva destrucció i nova construcció?

La sessió, moderada per David Juárez, arquitectura i activisme, comptarà amb la presència de Yolanda Baixeras, reciclatge industrial, Blanca Callén, sociologia i investigació, Santiago Cirugeda, arquitectura i activisme, Claudio Cattaneo, economista ambiental, Tiziano Schürch, arquitectura i docència i Sara de Ubieta, art i disseny.

La retransmissió en directe es farà al canal  Youtube “Barcelona Ajuntament”. Enllaç directe a la retransmissió 
Versió per a imprimirPDF version