Propers Actes

Del Dll, 06 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Conferència sobre la planificació ecosistèmica de les ciutats i metròpolis

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La major part de la població al planeta viu a les ciutats. L'increment de població urbana és exponencial i s'espera que, a meitats de segle, més del 70% dels pobladors de la Terra habitin en ciutats i metròpolis. En aquest context, l'arquitectura i l'urbanisme són claus en la resolució dels reptes presents i futurs de les nostres ciutats, situant sempre en el centre de les intervencions a les persones.

Per aquest motiu, el pròxim dimecres 23 de gener a les 18 h, el Col·legi acollirà la conferència sobre la Carta per a la planificació ecosistèmica de les ciutats i metròpolis, elaborada per Salvador Rueda, director de BCNecologia de l’Ajuntament de Barcelona.

Posteriorment, els arquitectes Sara Mas, Pere Serra, Albert Cuchí i Juli Esteban debatran sobre el document, i compartiran posicionaments sobre el disseny de nous desenvolupaments urbans i la renovació dels existents. La presentació de l'acte anirà a càrrec de la degana del COAC, Assumpció Puig, i la moderació la realitzarà l'arquitecte i urbanista Sebastià Jornet.

Recupera el vídeo de la jornada:

 

Versió per a imprimirPDF version