Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

La innovació urbana des de la perspectiva de l’arquitectura i l’urbanisme. Reflexions al voltant de “La ciutat Proactiva”

La innovació és una component intrínseca a la figura de l’arquitecte contemporani i l’aproximació a l’espai construït des d’una perspectiva plural, multidisciplinària i crítica. Ha estat clau en la tasca de donar resposta a les necessitats que s’enfronten les ciutats, amb solucions constructives i de gestió de l’espai.

A la trobada del proper 11 de novembre a les 17 h es pretén posar de relleu la importància d’innovar en la pròpia disciplina de creació, amb una mirada oberta i diversa. Els resultats de la convocatòria “La ciutat Proactiva”, iniciativa llançada per la fundació BIT Habitat, demostren com les noves generacions d’arquitectes i urbanistes estan dibuixant nous escenaris urbans de la ciutat del futur.

Comptarem amb la presència de Pia Fontana, arquitecta i professora de la UdG, integrant de mayorga+fontana / City F.O.V. Urban Lab; Carles Crosas, arquitecte, professor agregat i subdirector del departament d'Urbanisme de l'ETSAB-UPC; i Ramon Marrades, economista urbà i placemaker. AIVP. Moderarà la sessió Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC

L’acte, que s'organitza en el marc de la Smart City Week i que és fruit de la col·laboració de Bit Hàbitat i el COAC, comptarà amb la breu explicació dels projectes guanyadors per “La ciutat Proactiva”, amb la introducció d’Isabella Longo, directora de projectes de BIT Habitat.

La presentació serà on line i es podrà seguir en directe a través de la plataforma Microsoft Teams. 
Per seguir-la cal fer la inscripció prèvia
Els inscrits rebran un correu amb l'enllaç per accedir a la sessió.
Versió per a imprimirPDF version