Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Born. Memòries d'un mercat

Jornades: Born. Mercats, Ciutat i Arquitectura

Imatge: 
© Ramon Manent

L’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA), juntament amb El Born Centre de Cultura i Memòria, han organitzat les jornades que duen per títol BORN. MERCATS, CIUTAT I ARQUITECTURA, que es duran a terme a les seus del COAC i del Born CCM els dies 31 de març i 1 d’abril.

Les jornades seran una reflexió sobre l’arquitectura del ferro i com els mercats metàl·lics permeten fer ciutat, així com sobre les actuacions contemporànies a diversos mercats, com el Mercado de San Miguel de Madrid, el Mercado de la Ribera de Bilbao, el Mercado de la Atarazana de Málaga i el Mercado de Colón de València i alguns dels Mercats de Barcelona.

Les taules rodones proposen un debat fresc i divulgatiu sobre el sistema de mercats de Barcelona i la seva evolució, recuperació i rehabilitació, així com l’organització i la vida actual als mercats.

Coincidint amb les jornades, El Born CCM acollirà l'exposició "Born. Memòries d'un mercat", comissariada conjuntament per Manel Guàrdia, Ramon Graus i José Luis Oyón, que reivindica el paper d’aquest mercat en la història de la ciutat de Barcelona. Es podrà visitar des del 17 de març fins al 26 de novembre de 2017. Per a més informació sobre l'exposició, cliqueu aquí.

Descarrega el programa.

Recupereu els vídeos de les jornades de divendres que es van celebrar a la Sala d'Actes del COAC:

Jornada de matí:


Jornada de tarda:

 

Versió per a imprimirPDF version