Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació de la publicació "The Drowned Giant" al COAC

Imatge: 
© Laura San Segundo
El proper 22 de novembre, a la sala d'Actes del COAC, tindrà lloc la presentació de la publicació “The Drowned Giant” a càrrec de l’artista Anna Moreno i l’arquitecte i investigador Lluís A. Casanovas

El 1970 es va organitzar un happening a Moratalaz (Madrid) per a promocionar el projecte de vivenda utòpica La Ciudad en el Espacio, de l'arquitecte Ricardo Bofill. Un event que mai es va arribar a documentar, un projecte que mai es va arribar a construir. El 7 de juny passat, l’artista Anna Moreno va repetir aquell happening en el mateix indret de l’original. 

Es presentarà doncs, un LP amb el registre sonor d’aquest procés de restitució, l’única documentació existent de l’event. El disc conté els testimonis de Gila Dohle, The Downton Alligators, Enrique Doza, Peter Hodgkinson, Anna Moreno, JC Ramone, Toti Soler i Ramón Del Solo, entre d'altres. L’edició també inclou un llibret amb relats de ficció escrits pels arquitectes Paula Currás & Havi Navarro, la comissària María Montero, l'expert en blues Ramón del Solo i l'artista Anna Moreno.

Anna Moreno (Barcelona, 1984), és artista visual i treballa entre La Haia (Països Baixos) i Barcelona. Actualment és professora d’Artistic Research a la Royal Academy of Art de La Haya i és co-fundadora de la iniciativa artística Helicopter, un espai per a l’experimentació i l’intercanvi de coneixement.

Lluís A. Casanovas Blanco, és un arquitecte i comissari basat entre Nova York i Barcelona. Actualment és investigador a la Universitat de Princeton (NY, EEUU). Juntament amb l’agència After Belonging, va ser un dels comissaris en cap de la Trienal d’Arquitectura d’Oslo (2016).


La publicació ha estat produïda amb el suport de Barcelona Producció’17, La Capella / Institut de Cultura de Barcelona.

Recupera la presentació:

Versió per a imprimirPDF version