Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Presentació del llibre "Crossings/Traversées"

Presentació del llibre "Crossings/Traversées"

Imatge: 
© Eugeni Pons
El proper 10 de febrer a les 18.30 h tindrà lloc la presentació del llibre "Crossings/Traversées"⁣, amb la participació de l’autor, l’arquitecte francès Dominique Coulon i el també arquitecte Ricardo Devesa. 

L’escriptura de Dominique Coulon & Associés, dues vegades nominats al premi Mies van der Rohe, reflecteix el treball de l’agència francesa i la construcció de complexes relacions espaials en diferents postures contextuals. En circumstàncies sovint difícils, els edificis afegeixen valor a les seves ubicacions transformant-les.

Crossings/Traversées explora la dimensió pública de l’arquitectura fent una nova revisió al treball eclèctic de l’arquitecte Dominique Coulon. La seva producció d’edificis públics il·lustra la riquesa del seu enfoc arquitectònic que juga amb el context, la llum i la materialitat per produir llocs públics que són detallats i acollidors. L’arquitectura que proposa afecta i acompanya el cos com a part d’una relació dinàmica, mobilitzant els sentits per proposar un univers específic, que pot ser alegre, o dramàtic.

Registra’t aquí per assistir a la xerrada
Registra’t aquí per veure la xerrada (on-line)

Dominique Coulon
L'agència Dominique Coulon & Associés es va crear el 2008 a Estrasburg, a l'est de França. En negar-se a ser limitat per un mètode preestablert, Dominique Coulon busca explorar diferents maneres d'aproximar-se a l'arquitectura per tal de replantejar els espais i usos. Un procés intuïtiu que depèn en gran mesura de la naturalesa de la ubicació, la seva arquitectura sempre està composta d'elements dinàmicament imbricats.

En paral·lel amb la seva producció, Dominique Coulon també ha ensenyat a l'Escola d'Arquitectura d'Estrasburg des de 2007. Va fundar el màster en arquitectura i complexitat, on el seu mètode d'ensenyament consisteix a creuar diferents disciplines per tal de trobar una nova dinàmica en l'enfocament del projecte arquitectònic.
Versió per a imprimirPDF version