Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació del llibre ON-A. InnovatiON-Architecture

El proper 31 de març a les 18.30 h tindrà lloc la presentació del llibre "ON-A. InnovatiON-Architecture"⁣, amb la participació dels seus autors, Eduardo Gutiérrez i Jordi Fernández, fundadors d'ON-A i Ricardo Devesa, editor també de la publicació, i amb Pati Nuñez, directora de Pati Nuñez Agency, Areti Markopoulou, directora académica IAAC,

InnovatiON-Architecture compila una filosofia de treball: la recerca constant de solucions innovadores ad hoc per a cada projecte, utilitzant les tecnologies més actualitzades i la investigació de disseny al servei de les idees, amb criteris basats en la seva carrera professional, però sempre anant més enllà del convencional.

El contingut del llibre s’ha organitzat il·lustrant les quatre converses mantingudes entre Eduardo Gutiérrez i Jordi Fernández (fundadors i directors d'ON-A) i Ricardo Devesa (editor). Com a resultat d’aquestes quatre converses, el llibre mostra com innovar en arquitectura des de diferents capes amb només una preocupació: ajudar a reduir l’impacte mediambiental de la intervenció humana, millorar la qualitat de vida dels ciutadans i buscar les interaccions emocionals entre els habitants i el seu entorn.

Inscripcions per accedir a l'acte presencialment
Inscripcions per al seguiment online

Eduardo Gutiérrez i Jordi Fernández
Funden ON-A, un estudi d'arquitectura el 2005, format per un equip creatiu i multidisciplinari capaç d'aproximar-se a cada projecte d'una manera única i personalitzada. ON-A ha estat desenvolupant obres i projectes de manera eficient durant més de 15 anys, abastant una àmplia gamma de sectors, amb l'arquitectura residencial i la gestió de béns immobles com dos dels nostres àmbits d'especialització més destacats

Ricardo Devesa

Arquitecte per l’Escola d’Arquitectura de València i doctor per la Universitat Politècnica de Catalunya per la seva tesi Domesticidad a la intemperie (acabada de publicar). Actualment, és editor en cap a Actar Publishers, i a la seva plataforma digital UrbanNext.net, amb seu a Barcelona i Nova York.

 

Versió per a imprimirPDF version