'arquitecte Maroje Mrduljaš

[Cancel·lat] Projeccions amb l'arquitecte Maroje Mrduljaš al COAC

ATENCIÓ - ACTE CANCEL·LAT com a mesura de prevenció per evitar el risc de contagi de Coronavirus

El proper dijous 12 de març a les 19h, comptarem amb la presència de l’arquitecte i crític croat Maroje Mrduljaš que, coincidint amb la seva participació al cicle Foros de la UIC Barcelona School of Architecture, presentarà les pel·lícules Slumbering Concrete: Socialism Meets Capitalism Slumbering Concrete: Vehicles Of Emancipation.

Editor en cap de la revista Oris, destaca per la seva tasca com a autor i editor de llibres sobre arquitectura i disseny. Els seus escrits han aparegut a les principals revistes internacionals, com ara A+U, Archithese, Bauwelt db i Domus. També ha comissariat exposicions a centres d'art internacionals com el MoMA de Nova York, el DAM de Frankfurt o el MUO de Zagreb. Maroje Mrduljaš exerceix, a més a més, com a expert independent del Premi d'Arquitectura de la Unió Europea Mies van der Rohe i és professor a la Universitat de Zagreb. 

Les dues projeccions que presentarà, formen part de la sèrie de documentals Concrete Slumbers de la qual ha estat coautor de dues temporades per encàrrec de la televisió nacional croata. La sèrie, que tracta sobre l’arquitectura modernista post-Segona Guerra Mundial a la regió de l’antiga Iugoslàvia, ha estat projectada a nombrosos festivals internacionals i ha rebut quatre premis Neven Šegvić atorgats per la Croatian Architects’ Society.
 

 

Versió per a imprimirPDF version