Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Emiliano López i Mònica Rivera

Conferència "Llindars domèstics", amb Emiliano López i Mònica Rivera

Amb motiu de la inauguració de l'exposició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2017, s'ha programat la conferència "Llindars domèstics", amb Emiliano López i Mònica Rivera el divendres 12 de gener, a les 19.30 hores, a la Biblioteca Carles Rahola de Girona.

Emiliano López Mónica Rivera Arquitectes
Emiliano López és doctor Arquitecte, màster en Història i llicenciat en Arquitectura per la Universitat Politècnica de Catalunya, i Mónica Rivera és llicenciada en Belles Arts i en Arquitectura per la Rhode Island School of Design. Ambdós obtenen el Màster en Arquitectura de Harvard University abans d’establir la seva pràctica professional que combinen amb l’activitat docent tant a universitats nacionals com a l’estranger. Actualment coordinen el curs d’Habitatge Col·lectiu Internacional a la Washington University a St. Louis, entre altres activitats docents.

Les seves obres han estat reconegudes amb diversos premis i han estat àmpliament publicades i exposades en centres nacionals i internacionals. Recentment l'editorial Quart Verlag a Lucerna ha publicat "Umbrales domésticos/Domestic Thresholds", una publicació que recull principalment l'obra de caire domèstic realitzada per l’estudi.
 
Versió per a imprimirPDF version