Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 Exposició “Obres seleccionades i premiades dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2019”

Exposició “Obres seleccionades i premiades dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2019”

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Conferència inaugural a càrrec d’Olga Muñoz + Joan M Viader + Jordi Paulí
Divendres 8 de novembre de 2019 | 19.30 hores

 Visita a les obres de l’Alt i el Baix Empordà
Dissabte 9 de novembre de 2019. Inscripcions obertes a través d’aquest formulari 

El divendres 8 de novembre (19.30 hores), s’inaugurarà l’exposició “Obres seleccionades i premiades dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2019” a l’Auditori dels Caputxins de Figueres. La mostra, que es podrà veure fins al 16 de desembre, segueix el seu viatge per les comarques gironines després d’haver passat per Olot, per donar a conèixer l’arquitectura realitzada durant el 2018. 

En el decurs de l’acte, dos dels despatxos d’arquitectura que han estat reconeguts en aquesta 22a edició explicaran els seus projectes en una conferència. Per una banda, hi intervindrà l’arquitecta Olga Muñoz amb l’obra seleccionada Rehabilitació Casa de Pescadors a L’Escala; i de l’altra, els arquitectes Joan M Viader, de Fuses Viader Arquitectes, i Jordi Paulí, seleccionats amb l’obra Rehabilitació de l’Alfolí de la Sal de L’Escala com a museu.

Enguany, la mostra que aglutina els 26 projectes premiats i seleccionats, ha estat dissenyada i comissariada pels arquitectes Juli Sanjuan i Aleix Turon, i el dissenyador industrial Adrià Margall, que van guanyar el concurs promogut per la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, amb la proposta TOT- HEM.  Aquesta proposta aposta per treballar amb uns elements prefabricats propis del món de la construcció: els tubs de runa que mitjançant l’encaix de dos mòduls i la incorporació de la llum, es transformen en els tòtems que mostraran les obres seleccionades i premiades, donant vida a un material, que lluny de quedar obsolet al final de l’exposició, podrà ser reutilitzat. 

Versió per a imprimirPDF version