maqueta d’una ciutat resultat del Taller infantil Imagincity

 Taller infantil IMAGINCITY, a Girona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La sala d’exposicions de la Demarcació de Girona del COAC acollirà, del 10 al 28 d’abril la maqueta d’una ciutat resultat del Taller infantil Imagincity, feta per 75 alumnes de quart curs de primària del CCE Montessori Palau Girona sota la coordinació de DLand i el Departament de Cultura de la Demarcació.

El projecte ImaginCity posa èmfasi en el procés de creació i aprenentatge a partir de l’experiència amb elements arquitectònics i a la vegada esdevé una plataforma per a la impulsió d’estratègies sostenibles i respectuoses amb el Medi Ambient. Els infants construiran una maqueta d’una ciutat, a partir d’envasos reciclats vestits, d’una zona urbana i coneixeran les diferents parts que la formen anomenades qualificacions del sòl; nucli urbà, zona residencial, zones verdes, espais d’equipaments, zones industrials i zona rústica i de cultiu. La ciutat es completarà amb joguines de l’empresa DLandworld.

Des de la Demarcació l’aposta per la programació d’activitats infantils ha estat un dels objectius en els darrers anys per a la difusió de l’arquitectura a la societat.

Versió per a imprimirPDF version