Exposició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2019, a Olot

Exposició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2019, a Olot

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Dimecres 2 d'octubre de 2019 | 19.30 hores
Conferència a càrrec d'Unparelld'arquitectes + Massip-Bosch

Dissabte 5 d'octubre de 2019
Visita a les obres de la Garrotxa-Ripollès
Inscripcions tancades. Llista d'espera

El dimecres 2 d’octubre (19.30 hores), s’inaugurarà l’exposició “Obres seleccionades i premiades dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2019” a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. La mostra, que es podrà veure fins al 6 de novembre, inicia amb aquesta primera parada, el seu viatge per les comarques gironines per donar a conèixer l’arquitectura realitzada durant el 2018. 

En el decurs de l’acte, dos dels despatxos d’arquitectura que han estat reconeguts en aquesta 22a edició explicaran els seus projectes en una conferència. Per una banda, hi intervindrà el despatx unparelld'arquitectes format per Eduard Callís i Guillem Moliner, Premi en la categoria Arquitectures per l’obra Dues cases en una a Llagostera; i de l’altra, el despatx Massip-Bosch format per Enric Massip Bosch, reconegut amb una Menció d’Arquitectures amb l’obra Institut Escola a Sant Joan de les Abadesses.

Enguany, la mostra que aglutina els 26 projectes premiats i seleccionats, ha estat dissenyada i comissariada pels arquitectes Juli Sanjuan i Aleix Turon, i el dissenyador industrial Adrià Margall, que van guanyar el concurs promogut per la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, amb la proposta TOT- HEM.  Aquesta proposta aposta per treballar amb uns elements prefabricats propis del món de la construcció: els tubs de runa que mitjançant l’encaix de dos mòduls i la incorporació de la llum, es transformen en els tòtems que mostraran les obres seleccionades i premiades, donant vida a un material, que lluny de quedar obsolet al final de l’exposició, podrà ser reutilitzat.

L’exposició dels projectes seleccionats i premiats seguirà el seu viatge per diversos espais del territori. El proper serà la Delegació de l’Alt Empordà, a Figueres.

Versió per a imprimirPDF version