Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Exposició: "El material d'allò construït. Col·leccions argentina i catalana"

Exposició: "El material d'allò construït. Col·leccions argentina i catalana"

El proper 21 de març a les 19 h, s'inaugura l'exposició "El material d'allò construït. Col·leccions argentina i catalana", comissariada per Hernán Bisman i Pablo Engelman (Bisman Ediciones, Buenos Aires), Alicia Guerrero Yeste i Fredy Massad (QUT Ediciones, Barcelona). 

L’exposició que es presenta és la continuació de la primera edició ‘El material de lo construido’ impulsada per Saint – Gobain Weber a Argentina sota la idea i direcció del CEO de Saint – Gobain per a Argentina, Xile i Perú, Mariano Bó. Aquest integra col·loquis, conferències, dos mostres itinerants i dues col·leccions de llibres monogràfics de joves arquitectes.

El projecte argentí es va desenvolupar al 2015 i fou editat per Bisman Ediciones. Aquest va consistir en una exposició itinerant i la publicació d’una col·lecció de monogràfics que presenten la filosofia i obra de vint-i-cinc joves oficines d’arquitectura argentina. Aquesta mostra i col·lecció de llibres intenta traçar, a través del retrat d’aquests vint-i-cinc estudis, un panorama del nostre medi i època, enfocant la mirada en el procés projectual i entenent el desenvolupament constructiu de les obres com part indissolubre del procés creatiu.

D’aquesta manera, la mostra presenta una obra de cada estudi, mitjançant imatges, planimetries i conceptes, culminant amb la presentació del detall constructiu com a peça fonamental. El conjunt il·lustra el pensament col·lectiu, centrat en la construcció material de l’obra d’arquitectura.

Per a la realització de la segona col·lecció, amb els mateixos objectius i centrada en l’àmbit de l’arquitectura catalana, impulsada per Weber Saint – Gobain a Catalunya i coorganitzada pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i el Centre Obert d’Arquitectura, sota la direcció de Jordi Rius, director general de Saint – Gobain Weber a Catalunya, i amb l’edició de Bisman Ediciones (Buenos Aires) y QUT Ediciones (Barcelona), s’han sel·leccionat les següents 12 oficines d’arquitectura catalanes:

Aixopluc / Anna & Eugeni Bach / Arquitecturia / Carles Enrich Studio / Estudio Fàbric / GRAUCASAIS / Josep Ferrando / NUA / Peris+Toral / Sarquella + Torres Arquitectes / unparelld’arquitectes / Vora Arquitectura.

Els 20 llibres editats de la col·lecció argentina i els primers 2 exemplars de la col·lecció catalana estaran en exhibició.

Inscriu-te per assistir a l'acte presencial
Inscriu-te per seguir la seeió inaugural online

Amb el patrocini de:

 
Versió per a imprimirPDF version