Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
cartell el model vienès

Exposició: "El model vienès. Habitatges per a la ciutat del segle XXI"

Imatge: 
© The Vienna Model
ATENCIÓ: Amb motiu de les obres a Plaça Nova, aquesta exposició finalitzarà el dimecres dia 8 de setembre. Disculpeu les molèsties.

Gràcies a les seves idees innovadores, especialment en matèria d'habitatge social, Viena és ciutat pionera en el debat global sobre noves estratègies de disseny i posada en pràctica de models d'habitatge i desenvolupaments urbans d'avantguarda. A partir d'aspectes urbanístics i socials no només s'han realitzat projectes de qualitat excepcional a tota la ciutat, sinó que també s'han revitalitzat barris sencers o se n’han creat de nous. Aquests conceptes, les arrels històriques dels quals es remunten a la "Viena Vermella", representen oportunitats dinàmiques per millorar la qualitat de vida a la metròpolis contemporània mitjançant la creació d'entorns vitals modèlics.

El model vienès: Habitatges per a la ciutat del segle XXI ofereix un recorregut per seixanta projectes de referència dels últims cent anys. Així mateix, posa especial atenció en l'art a l'espai públic que des de la Primera República acompanya l'habitatge de propietat municipal.

L'exposició, comissariada per Wolfgang Förster i William Menking, dissenyada per MVD Austria i organitzada a Barcelona per Lorenzo Kárász, director de Guiding Architects Barcelona, s'inaugura el proper 15 de juliol a les 17h amb un debat d'obertura amb Bettina Götz i Richard Manahl, de l'estudi d'arquitectura austríac ARTEC, i l'arquitecte i catedràtic de Teoria i Història d'Arquitectura Josep Maria Montaner

L'horari de visita de l'exposició és de dilluns a divendres de 10 a 19 h i dissabtes de 10 a 14 h.
Idioma de l'exposició: anglès
Consulteu les mesures de prevenció a les sales d'exposicions del COAC.

Amb el suport de: 

 
Versió per a imprimirPDF version