Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Instal·lació LightCode

Imatge: 
© LightCode
Les persones que passen per davant dels vidres de la façana del COAC, al centre històric de Barcelona, poden comunicar-se en temps real a través d'un codi visual predefinit, amb els transeünts que en aquest moment estan davant d'una llibreria al centre de Bucarest. La instal·lació de LightCode està alimentada per l'atzar i l'entropia natural dels carrers, amb continguts culturals nous i inesperats, que es basen en l'interès i la curiositat dels vianants per conèixer i comunicar-se amb un territori distant.

Amb un extrem en una ciutat portuària -Barcelona, ​​el projecte envia el codi del senyal marítim amb balises, semàfors, amb els quals els vaixells assenyalen la seva presència i transmeten missatges remots. Així doncs, amb l'ajuda de Barcelona, ​​Bucarest es converteix en un port mediterrani i, en sentit contrari, Barcelona es converteix en una presència propera a Dambovita. Les dues instal·lacions lleugeres transmeten estats dels carrers de Bucarest i Barcelona, ​​i s'incorporen així als esdeveniments urbans quotidians com a vincles amb l'alteritat. Parlant de sistemes de comunicació lleugers i nous i transformant-los en un pretext per a la participació i el coneixement, LightCode crea experiències urbanes sense precedents, que suposen noves possibilitats per a la ciutat i els seus habitants.

LightCode Barcelona: COAC - Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Plaça Nova 5
LightCode București: Cărturești Modul Bookshop, Str. Academiei no. 18-20 (portico UAUIMB)

És un projecte de Zeppelin Association amb Modulab i compta amb la colaboració del COAC, el BAC - Barcelona Architecture Center i la Cărturești Modul Bookshop. Està co-finançat per l'AFCN (Administration of the National Cultural Fund).

La instal·lació LightCode es podrà veure del 22 d'octubre al 22 de novembre al COAC.
El 5 de novembre es realitzarà la conferència 3XPERIENCE en el marc de la instal.lació.
Versió per a imprimirPDF version