Exposició: "Lina Bo Bardi a Bahia"

Exposició: "Lina Bo Bardi a Bahia"

Imatge: 
Fotografia: Leonardo Finotti
ALLARGUEM L'EXPOSICIÓ UNS DIES MÉS!

El 9 d'abril a les 19 h el COAC inaugura l’exposició "Lina Bo Bardi a Bahia", concebuda i comissariada per l'arquitecta Carla Zollinger.

Recupereu la conferència de Xavier Monteys durant la inauguració de l'exposició:L'exposició mostra un dels períodes més creatius i alhora menys coneguts de l’arquitecta italobrasilera Lina Bo Bardi, l’experiència del qual fou fonamental en obres com el MASP i el SESC Pompeia, segons paraules d’ella mateixa.

Important a la meva vida va ser el meu viatge al nord-est [del Brasil]. Aquí, vaig veure la llibertat. La no importància de la bellesa, de la proporció […] però la [importància] d'un altre sentit profund, que vaig aprendre amb l'arquitectura, sobretot aquella dels forts, o primitius, populars

Es mostren doncs obres de Lina Bo Bardi realitzades a Bahia entre 1958 i 1964, quan fou directora del Museu d’Art Modern de Bahia, i entre 1986 i 1990, quan va realitzar el Projecte Pilot per al Centre Històric de Salvador de Bahia.

A l'acte inaugural comptarem amb una xerrada a càrrec de l'arquitecte Xavier Monteys i de la historiadora de l’art Maria Iñigo Clavo.

Es prega confirmació d'assistència.


Col·labora:

       
Versió per a imprimirPDF version