Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Mirades fotogràfiques: L'aigua com a modeladora del paisatge

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La primera mostra del cicle MIRADES, dedicat enguany a l'AIGUA, integra una vintena d'imatges del fotògraf Mariano Cebolla i ofereix una mirada d’aquest element natural i com aquest, tal com el títol indica, modela el paisatge de les Terres de l’Ebre.

L'exposició forma part de la sèrie "Col·leccions COAC", amb material fotogràfic de l’Arxiu Històric del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

Mariano Cebolla, de Deltebre, és fotògraf freelance que es forma treballant amb la natura al delta de l’Ebre. Es professionalitza amb el fotoperiodisme col·laborant per les Terres de l’Ebre amb el setmanari l’Ebre i La Vanguardia i amb encàrrecs editorials amb la revista Descobrir Catalunya, entre d’altres. Ha col·laborat amb els patronats de turisme de Catalunya i les Terres de l’Ebre i diversos ajuntaments de l’Ebre en la promoció turística i ambiental del territori.

Guardonat amb diversos premis fotogràfics de natura, també ha impartit cursos de fotografia de natura al delta de l’Ebre. El seu àmbit de treball sempre és el patrimoni natural i cultural de les Terres de l’Ebre, publicant, entre altres, els llibres de fotografia del Delta de l’Ebre (2004) i Els Ports (2007) per l’editorial Viena Edicions. Actualment treballa al parc natural del Delta de l’Ebre com a guarda de reserva natural i compagina la feina amb encàrrecs fotogràfics i projectes personals.

El cicle d'exposicions MIRADES és una iniciativa cultural que teixeix tot el territori d’una forma col·laborativa, posant de manifest el patrimoni local a través de l’observació dels quatre elements de la natura: l’aigua, la terra, el foc i l’aire. Cadascun del elements serà motiu d'una mostra anual, completant la sèrie en quatre anys i augmentant el llegat de l’Arxiu Històric del COAC amb la donació dels registres fotogràfics que construiran les exposicions. D’aquesta manera, des d’una mirada local, posarem en comú i debatrem compromisos de caire global.


Amb el patrocini de:

Versió per a imprimirPDF version