Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Exposició de les obres presentades als Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2017

La sala d’exposicions “La Cova” de la Demarcació de Girona del COAC acull, des del 13 de març fins al 30 d’abril, l’exposició de les obres presentades a la 20a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona. En total hi ha 91 projectes repartits en les cinc categories d’enguany: Arquitectures, Interiors, Paisatges, Efímers i Més 10.

Aquesta és la primera vegada que es mostren tots els projectes presentats i es fa amb la voluntat d’ensenyar tota l’obra que es presenta als Premis. També amb la finalitat de mostrar al conjunt de la ciutadania l’arquitectura del moment i fer-los partícips en el Premi Jurat de l’Opinió, que serà atorgat per totes les persones que visitin l’exposició i emetin el seu vot.

Després d’aquesta primera exposició n’hi haurà una segona itinerant que mostrarà les obres seleccionades i premiades, i s’inaugurarà al juny durant l’Acte de lliurament dels Premis. Al setembre començarà un viatge amb parades a l’Espai Santa Caterina de l’edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona, a Olot (Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC), a Figueres (Delegació de l’Alt Empordà del COAC) i a la Biblioteca Carles Rahola de Girona.
Versió per a imprimirPDF version