Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició "Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2017" a l'Espai Santa Caterina de Girona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El divendres 8 de setembre, a les 19 hores, tindrà lloc a l’Espai Santa Caterina de la Generalitat de Catalunya a Girona, la inauguració de l’exposició Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2017. Aquesta és la primera de les parades que farà l’exposició, ja que també viatjarà a Olot, Figueres i, acabarà la seva itinerància a la Biblioteca Carles Rahola de Girona, el mes de gener de 2018. 

La mostra recull els 43 projectes seleccionats, d'entre les 91 obres presentades, adscrits a una de les cinc categories: Més 10, Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers, han abordat diferents escales de treball, entorns i formes d’intervenció. En aquesta edició, i amb la finalitat de fer partícip i mostrar al conjunt de la ciutadania l’arquitectura de les comarques de Girona, els visitants a l’exposició que va tenir lloc entre el 13 de març i el 30 d’abril de les obres presentades, van decidir amb el seu vot, el Premi de l’Opinió. 

En aquesta vintena edició, les obres premiades han estat, per categories: la Rehabilitació de les 83 cases sobre el riu Onyar a Girona de Fuses Viader Arquitectes en la categoria Més 10; Dues cases de suro a Palafrugell d’Emiliano López i Mònica Rivera, i Casa davant del mar al Port de la Selva de Xavier Martí i Lucía Ferrater, ex aequo en categoria Arquitectures; Radiador de Llum a Banyoles d’unparelld'arquitectes (Eduard Callís i Guillem Moliner) i Jesús Bassols, en la categoria Interiors; Cuques de llum a Olot de Jordi Hidalgo en la categoria Paisatges; Dèdal a Girona de Laia Escribà, Oriol Granyer i Miquel Prats en la categoria Efímers; i el Premi de l’Opinió l’obté la Rehabilitació i ampliació d'un habitatge unifamiliar en cantonada a la Tallada d'Empordà, de Montserrat Nogués i Manel Bosch. 

El projecte expositiu d’aquest any ha estat comissariat i dissenyat per estudi nus, que en aquesta edició, aposta per un format digital mostrant a través d’imatges en gran format les obres arquitectòniques, que seran les protagonistes. L’exposició es planteja com el suport d’imatges fixes i en moviment i incorpora un moble on seure situat enfront d’una gran pantalla. El banc alhora és el suport del catàleg imprès de l’exposició que permet aprofundir en cadascuna de les obres seleccionades i premiades.

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) té com a una de les funcions destacables mostrar la tasca professional dels arquitectes per a la difusió, en el conjunt de la societat, dels valors de l’arquitectura, acció que desplega en múltiples formats per tot el territori. En aquest sentit, ja des del 1997, la Demarcació de Girona del COAC convoca anualment els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, posant en relleu l’arquitectura realitzada en l’àmbit territorial de la Demarcació de Girona, per tal de mostrar la qualitat i el rigor dels professionals.


Del 8 de setembre al 12 d’octubre de 2017

Organitza

 

Institucions
    
     

Patrocinadors Principals
         

Patrocinadors
   


Col·laboradors
    

Amb el suport de
  

 

Versió per a imprimirPDF version