Exposició: "Urbanisme en curs"

Imatge: 
© Mikel Lopez Lopez
Com creix una ciutat?
Les ciutats són vives? Són canviants?
Les ciutats són els seus edificis, o l’espai que hi ha entre ells?
Quins són els límits de la ciutat?

Aquestes són preguntes habituals a les facultats d’Arquitectura, però malauradament són qüestions que sovint no traspassen a la societat.

L’Escola d’Arquitectura La Salle, de la Universitat Ramon Llull, des de fa temps planteja aquestes qüestions en entorns reals.  Els treballs d'Urbanisme de 5è curs serveixen a la vegada per plantejar totes aquestes qüestions als alumnes i per explicar als ciutadans que els entorns on viuen poden ser diferents i millors.

El passat curs 2016, els alumnes van realitzar un treball a l’entorn del riu Mèder, concretament a la zona compresa entre el carrer Sant Pere, la Rambla Sant Domènec, el parc Balmes i el passeig Pep Ventura. El COAC organitza ara una exposició dels resultats obtinguts.

Obrim la Capella de la Casa Ricart per primer cop des que s’ha restaurat, i ho fem per acollir una exposició que tracta del seu entorn; del parc Balmes i sobretot del Mèder. La voluntat de la mostra és generar un debat obert i sense apriorismes.No pretén definir com el Mèder ha de canviar, sinó explorar el que Vic podria ser. 

Organitza: COAC-Osona / La Salle / iam
Patrocina: Roansa / Colomer-Rifà / Egavic / Bigmat Gil / Certis
Col·labora: Moritz

INAUGURACIÓ: 15 DE MARÇ A LES 18.30 H. Es prega confirmació d'assistència.
Versió per a imprimirPDF version