Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
museu

Festa d'Arquitectura de l'Eixample: "Obrim el teló: ballo al balcó!"

Imatge: 
© Jordi Domènech i Arnau

A la Dreta de l’Eixample, a prop de la Plaça Tetuan, es troba un edifici emblemàtic de la ciutat, el Taller Masriera, un temple romà d’estil neoclàssic que arquitectes i veïns reivindiquen com a equipament social i cultural per convertir-lo en un Ateneu pel barri.

Aprofitant la Setmana d’Arquitectura, el Grup d’Arquitectes de l’Eixample,junt amb l’ETSAB, el 48hOpenHouse, SOS Monuments i Plataforma Masriera, entre d’altres, portaran a terme, sota el títol “Obrim el teló: ballo al balcó!”, una jornada de portes obertes per descobrir l’espectacle de dansa col·lectiva dirigit per l’arquitecte i ballarí Toni Mira i un mapping a les mitgeres de Masriera, així com altres activitats culturals que tindran l’icònic temple com a protagonista central.

Activitats programades
17.30 - 20.30 h - Portes obertes amb projeccions interiors realitzades per Toni Mira que recuperen la vida del Taller Masriera + Exposició de propostes acadèmiques ETSAB per adaptar aquest edifici històric a les necessitats actuals.
Es faran 3 torns i es recomana la inscripció prèvia:
Inscripció al torn de les 17.30 h
Inscripció al torn de les 18.30 h
Inscripció al torn de les 19.30 h

Consulteu tota la informació de la festa


Ballo al balcó 2020
L'any passat, la Festa d'Arquitectura de l'Eixample es va celebrar al Taller Masriera, amb l'objectiu de posar en valor l'edifici i aconseguir que pugui ser un ateneu per al barri. Per això, l'activitat proposada pel Grup d'Arquitectes de l'Eixample es relaciona amb les arts escèniques. Toni Mira va preparar una coreografia durant el confinament que va esdevenir un ball col·lectiu online. Durant la Festa, es va projectar el vídeo i uns mappings a la façana i interior de l'edifici.

Veure el vídeo del 2020
Versió per a imprimirPDF version