Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
casa en runes

Festa d'Arquitectura de Nou Barris: "Recuperem Can Valent"

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Masia de Can Pere Valent forma part del catàleg de patrimoni històric-artístic de l’Ajuntament de Barcelona, malgrat que actualment es troba abandonada i en mal estat de conservació. El Grup d’Arquitectes de Nou Barris, junt amb l’Associació de Veïns Porta, l’ETSAB, el despatx d’arquitectura Alea Olea i Batlle i Roig, volen aprofitar la festa per reclamar la cura dels espais històrics rurals que ens permeten comprendre l’evolució de la nostra ciutat.

Amb aquest objectiu proposen reviure Can Valent per portar a terme una sèrie d’activitats culturals i lúdiques que posin en valor aquest espai i la seva memòria, que en el passat estava envoltada de flors, essent un lloc emblemàtic on les núvies de la ciutat s’acostaven a comprar els seus rams de noces.

Activitats programades
11 h - Benvinguda

11 h-13.30 h - Exposició i presentació projecte de rehabilitació de Can Valent realitzat pels arquitectes Alea Olea i  la futura construcció al seu voltant del Tanatori, pels arquitectes Batlle i Roig

11.30 h-14 h - Taller de fotografies de flors, sense càmera. Sara Sants
Es recomana inscripció prèvia al taller:
Inscripció torn 1
Inscripció torn 2

13 h – Explicació del projecte de recuperació de Can Valent pels arquitectes Laia Renalies i Roger Such - Alea Olea i del projecte del Tanatori de Nou Barris per l'arquitecta Maria Comas de Batlle i Roig.

13.30 h-14 h - Cloenda

Consulteu tota la informació de la festa

Versió per a imprimirPDF version