Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Presentació de llibre "Deep Skin" de Jaime Prous + Pablo Garrido

Presentació de llibre "Deep Skin" de Jaime Prous + Pablo Garrido

Imatge: 
© Jaime Prous + Pablo Garrido
El divendres 29 de març, a les 19.30 hores, a la seu de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, els arquitectes Jaime Prous i Pablo Garrido presentaran el llibre Deep Skin. L’acte també comptarà amb la participació de Jordi Hidalgo.
 

Deep Skin, el primer volum de Learning Architecture + Technology, té a veure amb aquesta fascinació per la tecnologia de la construcció, l'arquitectura i la formació, però no és un llibre d'anotacions, ni un manual tècnic, ni una recopilació d'articles científics. 

El llibre repassa una sèrie de temes que no sempre són abordats de forma directa en les publicacions especialitzades sobre envolvents lleugeres, com el paper del suport en la composició arquitectònica, les estratègies d'estanquitat, la gestió de la imperfecció, la tendència contemporània en l’envolvent dels edificis o l'evolució històrica de la construcció en relació a altres manifestacions culturals. Una col·lecció de més de 60 casos d'estudi d'arquitectura recent il·lustra els arguments dels articles.

A Deep Skin els autors usen l'analogia i el sentit de l'humor per a demolir la sempre patètica organització del coneixement tècnic com una aglomeració de saberes entorn d'un problema concret. Una oportunitat per a gaudir d'una variada “gastronomia tecnològica” a través de la reflexió, l'aprenentatge i una bona companyia arquitectònica. 

“El més profund en l'home és la pell”, va escriure Paul Valéry. Pot ser que també ho sigui en l'arquitectura contemporània i el seu repertori de pells de tot tipus. Pocs arquitectes poden resistir-se a la fascinació per la pell dels edificis. 

El llibre també compta amb la col·laboració d’Oriol Muntané, Jaume Avellaneda, Claudi Aguiló, Xavier Ferrés, Cristina Pardal, Ignacio Paricio, Coque Claret, Joan Sabaté.

Després de la presentació, s’ha organitzat un sopar al restaurant Mimolet de Girona per compartir una estona tots plegats amb els conferenciants. Consulta el menú i el preu en aquest enllaç.

Si esteu interessats a quedar-vos al sopar, heu d’enviar un correu electrònic a cultura.gir@coac.net indicant el vostre nom, cognoms, i telèfon de contacte. Inscripcions pel sopar obertes fins al dimecres 27 de març. Places limitades.

Versió per a imprimirPDF version