Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Arquitectour Girona 2019: Revisitant l'arquitectura moderna de Cadaqués

Arquitectour Girona 2019: Revisitant l'arquitectura moderna de Cadaqués

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El dissabte 12 d’octubre, s’ha programat la quarta edició de l’Arquitectour Girona, on es farà novament una ruta pel casc antic de Cadaqués, centrada en l’arquitectura moderna. L’esdeveniment, de caràcter gratuït i obert a tothom, s’organitza en el marc del Dia Mundial de l’Arquitectura, que enguany és el dilluns 7 d’octubre.

Entre les activitats emmarcades amb l’Arquitectour Girona al voltant de les visites de Cadaqués també comptem amb la conferència de Fernando Villavecchia i Eileen Liebman pel dijous dia 10 d’octubre, a la Sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC.

PROGRAMA
Dijous 10 d’octubre
19.30 h.- Conferència Fernando Villavecchia i Eileen Liebman. Sala Rafael Masó, Demarcació de Girona del COAC.

Dissabte 12 d’octubre
9.30 h.- Rebuda i esmorzar per a tots els participants amb taps de Cadaqués de la pastisseria Mallorquina, Ca Brisas, entrepans, cafè i begudes.
10.00 h.-  Inici de l’ARQUITECTOUR GIRONA amb Marc Arnal, doctor arquitecte, i Fernando Villavecchia i Eileen Liebman, arquitectes. 
Recorregut i visita d’algunes de les obres més emblemàtiques de l’arquitectura moderna de Cadaqués projectades per Harnden y Bombelli, Coderch, Correa i Milà...
14.00 h.- Finalització de l'Arquitectour.

CONCURS A INSTAGRAM
Tots els participants d’aquesta quarta edició que tinguin usuari a Instagram podran participar al Concurs ARQUITECTOUR GIRONA 2019 - Revisitant l'arquitectura moderna de Cadaqués. Per optar als premis, s'han d'etiquetar totes les fotografies amb l'etiqueta #arquitectourgirona.  Les bases completes del concurs es poden consultar en aquest enllaç

1) Primera categoria: La millor fotografia de l’experiència “Arquitectour Girona”.
Premi: Àpat degustació per a dues persones al restaurant Compartir de Cadaqués + Llibre Àlbum 1888-2005. Dues Visions de l’Alt Empordà. Figueres, 2006.

2) Segona categoria: La millor fotografia de l’arquitectura moderna de Cadaqués visitada.
Premi: Àpat descoberta per a dues persones al restaurant Es Balconet de Cadaqués + Llibre Àlbum 1888-2005. Dues Visions de l’Alt Empordà. Figueres, 2006.

3) Tercera categoria: La millor fotografia de l’arquitectura moderna de Cadaqués en relació amb el paisatge.
Premi: Àpat descoberta per a dues persones al restaurant Ses paelles de Cadaqués + Llibre Àlbum 1888-2005. Dues Visions de l’Alt Empordà. Figueres, 2006.


LLISTA D'ESPERA
Les places estan completes. Inscriu-te a la llista d'espera per si s'allibera alguna plaça a través d'aquest formulari
Versió per a imprimirPDF version