Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Fotografia aèria. Jon Tugores

L'exposició "Atmos-fear. Europa metropolitana + abstraccions" es pot veure al COAC Tarragona

Imatge: 
© Fotografia aèria. Jon Tugores
La Demarcació de Tarragona de Col·legi d'Arquitectes de Catalunya acull l’exposició "Atmos-fear. Europa metropolitana + abstraccions". Fotografies aèries fetes per l'arquitecte i aviador Jon Tugores. Lectures territorials d'Europa. Una exposició que pretén provocar via l'art de la fotografia una reacció sobre zones urbanes + peri–urbanes i la seva relació vers el medi-ambient. Aquesta exposició té un esperit crític, una capacitat connectora amb la natura, l'urbanisme, la pintura, el disseny, l'arquitectura, l'art i la cultura poètica.

Es pot visitar del 3 d'octubre al 4 de novembre
 de 2022 a la sala d'exposicions de la Demarcació.

El dijous 20 d'octubre a les 19.30 h es farà la conferència inaugural, a la sala d'actes de la Demarcació de Tarragona del COAC.
 

L'exposició presenta una interpretació del territori, una narrativa del nostre lloc. Entenent com a 'nostre' lloc, la porció del planeta a on vivim, dormim, gaudim, plorem, construïm i tot allò que fem sols i en societat. Aquesta exposició integra l'atmosfera i el seu grau d'energia, la contaminació, el seu potencial transformador com a un ingredient mai menyspreable per l'anàlisi. L'atmosfera com a protagonista existencial i catalitzadora del planeta. Pensem entre tots sobre com estem transformant les nostres ciutats, pobles, boscos, l'economia, el futur... Fa poc que disposem dels primeres anàlisis fets per programes matemàtics, que interpreten el 'Big-Data' sobre el nostre comportament ètic vers el planeta. Les dades ens diuen que estem davant d'un moment possiblement irreversible.

Jon Tugores [Lancashire, Anglaterra. 1968] és arquitecte, pilot de línies aèries, professor universitari i fotògraf. Persona polièdrica que hibrida les seves quatre disciplines en experiències recíproques. Actor en el moment tecnològic actual. Defensor i promotor de l'híper-tecnologia com a solució mediambiental. Ha viscut a Londres, Berlín, Viena, Dallas, Bahrain, Madrid, Mallorca, Barcelona i Terrassa on té el seu estudi d'arquitectura. Professor en l'ETSAV, UIC, NYIT i actualment a l'escola superior d'enginyers aeronàutics a la UPC. +60 projectes, 25 premis, 5 llibres, 1 documental, 10.000 hores de vol, 25.000 fotografies del planeta ho avalen com un personatge atípic a l'escena cultural actual. Ha realitzat diverses exposicions individuals a Barcelona, Terrassa, i en breu té previst aterrar a Tarragona, Berlín, Manchester i Tokio.

 

#COACTarragona

logo del coac
Versió per a imprimirPDF version