Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Avantguarda | [G] Grup de debat | Laura Solsona + Eduard Fernández + Marina Povedano + Arnau Pascual + Guillem Elvira [AJAC] · 'la imatge i les xarxes'

Avantguarda | [G] Grup de debat | Laura Solsona + Eduard Fernández + Marina Povedano + Arnau Pascual + Guillem Elvira [AJAC] · 'la imatge i les xarxes'

Imatge: 
© Laura Solsona + Eduard Fernández + Marina Povedano + Arnau Pascual + Guillem Elvira [AJAC]
Dins de la programació cultural del cicle AVANTGUARDA, tenim l'oportunitat de participar en el grup de debat format per Laura Solsona, Eduard Fernández, Marina Povedano, Arnau Pascual i Guillem Elvira, amb la temàtica de comunicacionisme 'la imatge i les xarxes'. Modera l'acte l'Anna Castellà.

El tema principal és Instagram amb relació a la professió.

Laura Solsona és arquitecta i dissenyadora urbana. Va estudiar a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (UPC-ETSAB) i a la Technische Universität de Berlín (TUBerlin), on es va graduar amb un màster en Arquitectura. Del 2015 al 2018, va col·laborar amb l'estudi català Jornet Llop Pastor arquitectes, on va participar en projectes d'urbanisme i disseny paisatgístic a diferents ciutats d'Espanya i França. Després d'això, es va traslladar a Austràlia i va treballar a Aspect Studios, liderant projectes de paisatge i disseny urbà a Sydney, del 2018 al 2021. El 2019 va impartir classes a la Universitat de Tecnologia de Sydney i va participar en diverses revisions de disseny.

Eduard Fernàndez és arquitecte i pedagog. Va estudiar a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (UPC-ETSAB) i a la Faculdade de Arquitectura da Universidade do Porto (FAUP), on es va graduar amb un màster en Arquitectura. Del 2014 al 2021, va treballar en diferents consultoris d'arquitectura a Barcelona i Sydney, i va col·laborar amb institucions culturals com Fostering Arts and Design (FAD), Arquitectes per l'Arquitectura (AxA), Junta d'Arquitectes de Catalunya (COAC), Barcelona City. Consell, i Casa da Arquitectura. En l'àmbit acadèmic, va ser assistent de recerca al Departament d'Urbanisme i Planificació Regional de la UPC i, més recentment, professor associat a la Monash University de Melbourne i a la University of Technology de Sydney, dirigint diversos estudis de disseny.

Marina Povedano és graduada en Filosofia per la UB i arquitecta per la UPC, especialitzada en comunicació, curadoria i crítica per la Columbia University de Nova York. Actualment és professora de Teoria de l'Arquitectura en la ETSAB-UPC i és membre del grup de recerca Espais Fràgils a la Ciutat Contemporània. Ha treballat com a curadora en el Guggenheim Museum Nova York i en la Biennal de Venècia, i actualment en MiASArquitectes.

Arnau Pascual és arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) i també va cursar estudis en la ETH de Zürich, on també va treballar en el despatx de Pool Architekten. La seva trajectòria professional li ha portat a col·laborar amb Andrea Deplazes i els despatxos Flores & Prats i Mateoarquitecture (Josep Lluís Mateo), on actualment exerceix com arquitecte i editor.

Guillem Elvira és arquitecte i coordinador d’activitats culturals. Graduat en Arquitectura per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB), va ser alumne de pintura de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps i posteriorment tallerista a l’Inquiet, espai col·laboratiu i creatiu. Va formar part de CULT., departament de Cultura de l’ETSAB, dissenyant i produint exposicions. Actualment exerceix d’arquitecte a Igualada i és el coordinador de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC).

En finalitzar el debat es farà un sopar-col·loqui amb els ponents al restaurant Barhaus. Us hi podeu apuntar enviant un correu a comunicacio.tar@coac.netPreu del sopar 22€.

El cicle AVANTGUARDA està dividit en quatre grans apartats: ecologisme, experimentalisme, comunicacionisme i academicisme. El format d’aquests quatre apartats i en dies diferents serà el d'una conferència [C], un grup de debat [G] i una master class [M] al mes.

 

#COACTarragona

logo del coac

logo del coac   

Versió per a imprimirPDF version