Visita d'obra

La Delegació del Vallès col·labora en el Calendari Solidari de la Policia de Terrassa

Imatge: 
Montse Saludes
La Delegació del Vallès col·labora enguany en el projecte solidari engegat per la Policia Municipal de Terrassa, "Policías por y para los valientes". A través d'aquesta iniciativa, es treballa de forma totalment desinteressada per recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil.

Publicat en el marc d'aquest projecte, el Calendari del 2020 #joSOCfutur presenta fotografies de 12 nens i nenes –un per a cada mes– afectats de càncer o en fase de superació. Es curaran, es faran grans i cadascun tindrà la seva professió.

Un d'ells, en Pol, vol ser arquitecte. Per aquest motiu, des de la Delegació i amb la col·laboració del despatx Duran Arquitectes, se li va organitzar una visita d'obra a un edifici en construcció. En Pol, un apassionat de l'arquitectura, va gaudir del seguiment de l'obra, va aprendre a interpretar plànols i va conèixer alguns detalls de com portar una obra de gran infraestructura.

Aquest calendari solidari només costa 5 euros, que es destinen íntegrament a la recerca científica contra la malaltia. Podeu comprar-lo directament a la pàgina web de la campanya.

L'empresa MRW realitza el lliurament del calendari gratuïtament a qualsevol punt d'Espanya. Gràcies a això, el transport no suposa cap cost afegit.

Gràcies per la vostra col·laboració!!
11/12/2019
Tornar