Muntatge de l'exposició Gameplay

La seu del COAC a plaça Nova, present a l'exposició 'Gameplay' del CCCB

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El COAC és present a l’exposició ‘Gameplay’ del CCCB, a través d’una col·laboració amb el grup de recerca en Technology Enhanced Learning (GRETEL) de La Salle-URL.

Dins de l’exposició, el grup GRETEL ha dissenyat un espai expositiu real en el qual s’hi poden veure una sèrie de peces preconcebudes amb imatges i projectes i activitats de l’Escola d’Arquitectura de La Salle-URL, projectes de la UPC i imatges de l’evolució de l’edifici de la seu de plaça Nova del COAC, recentment renovat, amb les quals els visitants podran interactuar mitjançant un codi QR.  

Una reflexió sobre l'evolució dels videojocs
‘Gameplay’, que es podrà veure fins al 3 de maig, fa un recorregut per l’evolució dels videojocs, des de la seva popularització als anys 70 i 80 fins a l’actualitat. Així, la mostra planteja un recorregut per la història del mitjà, el llenguatge, la innovació, la tipologia i l’experimentació. També pretén reflexionar sobre la creixent ludificació de la societat, especialment en el camp del vídeo, amb l'aparició dels jocs per a mòbils, els youtubers o els videojocs formatius, entre altres. 

L’exposició compta amb 28 punts de jocs, alguns d’històrics com màquines recreatives, i d’altres més moderns, com propostes immersives.
2/01/2020
Tornar