Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
La imatge del Servei d'Orientació Col·legial

El COAC estrena un programa d'ajuts econòmics i assessorament i suport per a col·legiats

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El COAC posa en marxa el SOC COAC, el Servei d’Orientació Col·legial, un projecte adreçat al col·lectiu d’arquitectes col·legiats que ofereix suport econòmic, assessorament i suport personal i d'orientació professional.

Amb aquesta iniciativa, el COAC assumeix el compromís de fer costat als col·legiats i ajudar-los a reactivar la seva carrera professional, ja sigui mitjançant la prestació d’ajudes i serveis o l’assessorament en tots els àmbits.

El programa s’implementarà en diverses fases i compta amb tres línies d’actuació: l'assistencial, enfocada a l'assessorament socioeconòmic en tots els àmbits i el suport per pal·liar els efectes de la COVID-19; la de foment de la innovació, l’emprenedoria i el coneixement; i la de promoció de la igualtat de gènere.

                   

 

 

 

 

Primera línia en marxa: pal·liar els efectes de la COVID-19

La creació del SOC COAC coincideix amb la crisi provocada per la COVID-19, que ha afectat tots els àmbits socials i econòmics de la societat. Per això, la línia d’ajudes per contrarrestar les conseqüències de la pandèmia i la declaració de l’estat d’alarma és la primera que s'activa i està adreçada als arquitectes que més han patit aquesta situació excepcional. Els col·legiats poden sol·licitar prestacions econòmiques (prèvia mediació, cobertura de quotes d’ASEMAS, HNA, lloguer o hipoteca de despatx professional, entre altres), suport per convalescència, atenció psicològica i domiciliària, així com suport per a la conciliació laboral dels col·legiats amb fills menors.

En paral·lel, el COAC també engega una línia d'ajuts econòmics per a altres casuístiques no vinculades a la COVID-19 i reforça el servei d'assessorament que ja oferia.

Un projecte col·lectiu dels i per als arquitectes
La Junta de Govern va aprovar el mes d’abril la creació del SOC COAC després d'una reflexió conjunta amb la Taula de Portaveus de l’Assemblea. La iniciativa és de caire estructural i quedarà establerta anualment en els pressupostos del Col·legi.

13/07/2020
Tornar