Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Participa a les eleccions del COAC 2018

Participa a les eleccions del COAC 2018

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca eleccions el proper 10 de maig per escollir els òrgans de govern i representants per als propers quatre anys. Així, els col·legiats podran exercir el seu dret a vot per triar les persones que, al capdavant de la institució, representaran els arquitectes com a col·lectiu professional durant els propers quatre anys.

Web per estar al dia
Per tal de poder seguir tota l'actualitat d'aquests comicis, s'ha habilitat un apartat específic al web que inclou tota la informació per participar-hi: calendari, requisits de votació, sistema de vot, informació de les candidatures, normativa, així com material de suport per resoldre dubtes.

Comprovació del cens i presentació de candidatures

Per tal de poder exercir el dret al vot o presentar-se a les eleccions és indispensable estar inscrit al cens electoral tancat el 31 de desembre de 2017. A partir del 19 de març, els col·legiats podran comprovar si estan  inscrits al cens des de l'apartat web d'eleccions, identificant-se amb l'usuari i contrasenya habituals per a arquitectes.cat

Les candidatures es podran presentar fins el dimecres 4 d'abril a les 15 h enviant sol·licitud a les secretaries del COAC.


MÒBIL
itza't per a les eleccions

Seguint la línia iniciada en les eleccions de fa quatre anys, el vot electrònic serà l'única modalitat de vot, que es podrà exercir tant de manera remota com presencialment a les seus col·legials mitjançant els terminals habilitats.

Així, i amb l'objectiu de facilitar el procés d'obtenció de claus per votar i evitar desplaçaments a les seus col·legials, en aquests comicis els col·legiats que tinguin l'adreça de correu electrònic i el mòbil per a comunicacions degudament informats al COAC podran obtenir les credencials de manera telemàtica sense haver-lo de recollir a la seu col·legial que correspongui.

En aquest sentit, el Col·legi engega la campanya "MÒBILitza't per a les eleccions" per tal que els col·legiats comprovin i actualitzin, si s'escau, les dades de contacte facilitades. Aquesta comprovació es pot fer a través de la Secretaria Virtual, dins l'apartat "Les meves dades personals" (caldrà que identificar-se amb l'usuari i contrasenya habituals).

En cas que les credencials no s'hagin pogut obtenir de manera telemàtica, es podran recollir personalment a partir del 25 d'abril a la seu col·legial que correspongui. Per rebre l'acreditació caldrà identificar-se amb el DNI o qualsevol document identificador amb fotografia.

Dubtes i consultes
S'atendran a través del telèfon d'Atenció a l'Arquitecte (93 306 78 03) 
de dilluns a dijous de 8.30 a 16.30 h i divendres de 8.30 a 14 h o bé enviar un correu electrònic a eleccions2018@coac.net
12/03/2018
Tornar