Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Quaderns Biennale 2023

Seguint el peix, el Quaderns Biennale 2023 ja a la vostra diposició

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Els col·legiats ja teniu a la vostra disposició el segon Quaderns Biennale, una edició especial de la revista del COAC Quaderns d'Arquitectura i Urbanisme dedicada a la difusió de la proposta catalana presentada als Eventi Collaterali de la Biennal d'Arquitectura de Venècia.

Des del 2021, fruit del conveni entre el COAC i l'Institut Ramon Llull, la revista Quaderns d'Arquitectura i Urbanisme és el suport per a la difusió científica dels continguts produïts per Catalonia in Venice en cada edició de la Biennal d’Arquitectura de Venècia.

En aquesta ocasió, la publicació se centra en el projecte "Seguint el Peix", una proposta dirigida per Daniel Cid, Eva Serrats i Francesc Pla (Leve) que pretén visibilitzar les realitats africanes a Europa a través de la mirada dels manters, estudiant la seva circumstància i la seva activitat, i veient com afecta la ciutat. 

A través de l'aliança amb el Sindicat Popular de Venedors Ambulants de Barcelona (Top Manta), un moviment social i polític provinent del Senegal, la proposta posa en consideració el futur sobre les migracions, l'ocupació de l'espai per sobreviure en en l'ambient urbà, la gestió de l'entorn... un reclam a la reflexió sobre la repercussió d'una realitat social que té una repercussió en l’evolució de les nostres ciutats i el seu paisatge urbà. El Quaderns Biennale 2023 es presenta a mode de manifest, fruit de l'anàlisi de la situació dels manters entesa com a símptoma d’una societat que té un problema d’encaix i que ha de treballar per solucionar els reptes que té al davant.

La publicació compta amb la participació de Ryan Bishop, AbdouMaliq Simone, Aby Sène-Harper, Neferti Tadiar, David Theo Goldberg, Marame Gueye, Graham Harwood, Matsuko Yokokoji, Lionel Manga, Aminata Cécile Mbaye, Jenny Mbaye, Rachel Jenkins, Estrella Sendra i Grace Adeniyi-Ogunyankin.

El Quaderns Biennale a casa
Podeu recollir la revista a la recepció de les diferents seus col·legials o bé sol·licitar que us l'enviïn junt amb la vostra propera comanda a La Cooperativa Jordi Capell.

Presentació al COAC
El 27 de juny a les 18.30h es durà a terme a la Sala d'Actes del COAC la presentació d'aquest número especial. Hi participaran el degà del COAC, Guillem Costa Calsamiglia, el director de l’Institut Ramon Llull, Pere Almeda, i els comissaris del projecte, Eva Serrats, Daniel Cid i Francesc Pla.
Més informació
 
26/05/2023
Tornar