Parc d'Atraccions Tibidabo

La màgia del Tibidabo captiva els 3.000 assistents a la Festa d’Arquitectes de Barcelona

Imatge: 
© @muffinpoulain | Guanyadora del Concurs d'Instagram #FestArquitectes
Prop de 3.000 persones van participar en la Festa d’Arquitectes que la Demarcació de Barcelona va celebrar al Tibidabo el passat divendres 14 de juny. Des de dos quarts de set de la tarda fins a mitjanit, els arquitectes col·legiats i estudiants d’arquitectura i les seves famílies van poder gaudir dels diferents espais del Parc d'atraccions, així com de diverses activitats.

La tarda va començar amb dues visites guiades per descobrir el valor arquitectònic de la Torre de les Aigües, un edifici modernista de Josep Amargós i Samaranch, i el Temple Expiatori del Sagrat Cor, obra de l'arquitecte Enric Sagnier i Villavecchia i del seu fill, Josep M. Sagnier i Vidal.

A dos quarts de nou, la Plaça dels Somnis es va omplir per brindar per la festa i per l’arquitecturaLa presidenta de la Demarcació de Barcelona, Sandra Bestraten, va dedicar unes paraules de benvinguda als assistents i va voler destacar la importància de l'economia circular dins l'arquitectura. A la plaça s'havia muntat una estructura que combinava teles reutilitzades del saló BBConstrumat, on va participar el COAC, i plantes que ara tenen una segona vida a la seu de plaça Nova del Col·legi.

A continuació es va anunciar el guanyador del sorteig d'un tamboret Eames Elephant, gentilesa de Monapart, i es va donar pas a un espectacle de màgia a càrrec de l'arquitecta May Closa, i al concert de Black Bald Woman, un grup d’arquitectes que interpreten temes de la “black music”.

La #FestArquitectes a Instagram
La Festa d’Arquitectes es va allargar a les xarxes socials amb gairebé 300 fotografies que han participat en el concurs d’Instagram, que convidava els assistents a penjar una imatge des del Tibidabo amb l’etiqueta #FestArquitectes.

La imatge guanyadora és la fotografia d'Andrea Pardellas, @muffinpoulain a Instagram, que s’endú una Butaca BKF Butterfly, gentilesa de La Capell, que il·lustra aquesta notícia. Podeu recuperar les fotografies que van participar en el concurs cercant l’etiqueta #FestArquitectes a Instagram.

Gràcies a tots per venir i fer de la professió de l'arquitectura una gran festa!
Amb el patrocini de:
Amb la col·laboració de:


12/07/2019
Tornar