Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
FESTA D'ARQUITECTES

Torna la Festa d'Arquitectes al Tibidabo!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

ENTRADES ESGOTADES


El proper 27 de maig, la Demarcació de Barcelona del COAC torna a organitzar la Festa d’Arquitectes al parc d’atraccions del Tibidabo. La d’aquest 2022 és una edició especial després de la pandèmia i suposa el retrobament del col·lectiu.

Des de les 18.30 h i fins pràcticament la mitjanit, el parc estarà obert pels arquitectes col·legiats, els membres del COAC Estudiant i els seus acompanyants. A més a més d'algunes atraccions, també s’oferirà un ampli programa d’activitats per a totes les edats i hi haurà diversos restaurants i llocs per menjar oberts!

Vine a la #FestArquitectes!

PROGRAMA D'ACTIVITATS

18.30 h - OBERTURA DE PORTES
Les atraccions que estaran obertes són: Giradabo, Talaia, Carrousel, Tibiair, Interactibi, Emrbuixabruixes, Crash Cars, Diavolo, Express VR, Castell dels contes, Piratta, Muntanya Russa, Globus, Viking, Miramiralls, Museu d'Autòmates i Hotel Krüeger. 

19.30 h - ANIMACIÓ INFANTIL 
Koko el mag inaugurarà les activitats de la tarda a la Plaça dels Somnis amb un show màgic, amb els colors com a protagonistes, divertit i ple d'humor que captivarà petits i grans. 

20.30 h - ENS TORNEM A TROBAR!
Parlaments institucionals
Els representants de la demarcació de Barcelona del COAC adreçaran unes paraules als assistents. També hi participarà el president Fundació Privada per a l'Ordenació del Sector de la Construcció a Catalunya, Josep Antoni Martinez Zaplana.

La Cuca de Llum: el nou funicular del Tibidabo
L'arquitecte Josep Miàs és l'autor del nou funicular del Tibidabo, la Cuca de Llum, i ens explicarà el seu disseny avançat i innovador.

21.30 h - SORTEIG AMB LA CAPELL
Serà el moment de conèixer el guanyador del sorteig de la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell, que s'endurà una làmpara Santa Cole. Per participar-hi, només caldrà dipositar el número que trobareu al programa de mà a les urnes que hi haurà a l'entrada del parc.

22.15 h - ACTUACIÓ MUSICAL
Concert a càrrec d'Intana, grup musical liderat per l'arquitecta Núria Moliner. 

23.30 h - FI DE FESTA

CONCURS D'INSTAGRAM

Participa al concurs de fotografia #FestArquitectes. Deixa anar la teva imaginació i fotografia la festa, que té premi!

Penja la imatge al teu perfil d’Instagram amb l'etiqueta #FestArquitectes. La fotografia més original i la més arquitectònica s’enduran un paquet d’entrades dobles per a la Casa Batlló i el Teatre Akadèmia!  

Consulta les bases legals del concurs.

VISITES GUIADES

Torre de les Aigües: Visita guiada a la torre-dipòsit modernista que va dissenyar Josep Amargós el 1904. Compta amb un dels primers ascensors elèctrics del país i acull un dipòsit “flotant” a dalt de tot ideat per Joan Torras i Guardiola. Amb la col·laboració del Museu Agbar.

Inscripcions:
Visita a les 19 h
Visita a les 20 h - Aforament complet
Visita a les 21 h - Aforament complet

Una vista excepcional de Barcelona: 
una interpretació de la ciutat de Barcelona vista des del parc d'atraccions del Tibidabo, a 512 m d’alçada, de la mà de Globus Vermell. Una oportunitat per descobrir les diferents trames urbanes, els accidents topogràfics i la relació de Barcelona amb el territori que l’envolta.

Inscripcions:
Visita a les 19 h
Visita a les 19.30 h
Visita a les 20 h  - Aforament complet

COM ARRIBAR-HI

Per accedir a la Festa d'Arquitectes serà imprescindible disposar de totes les entrades, en format imprès o digital. També es demanarà document acreditatiu de la vinculació amb el COAC.

Recomanem l'ús dels transports habilitats per accedir al Tibidabo. En tots els casos és obligatori l'ús de la mascareta. 

Autobús llançadora
Servei d'autobusos gratuïts Vall d'Hebron - Peu del Funicular (en els dos sentits) cada 15 minuts des de les 18.00 fins a les 00.00 h.

 Parada Vall d'Hebron: Passeig de Vall d’Hebron 160 (a 150 m de la parada de metro de l'L3 o L5). Al costat de la parada hi ha l'aparcament de Sant Genís (de pagament), per aquells que vulgueu deixar-hi el vostre cotxe. 

Funicular

Servei de funicular gratuït des de la Plaça del Doctor Andreu (en els dos sentits) de les 18.15 fins a les 00.00 h. És important que tingueu present l'horari de l'última sortida.

Cotxe particular
Aparcament de pagament al Cim del Tibidabo (el preu es tarifarà per minuts, amb un preu màxim de 10€). Les places d'aparcament són limitades. 

Patrocina:


Col·labora:

      

 Condicions: Les entrades són limitades i per accedir al Parc caldrà estar inscrit a la Festa. Es poden reservar un màxim de 6 entrades: dos adults i quatre menors.  Es demanarà document acreditatiu de la vinculació amb el COAC. 

25/04/2022
Tornar