Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
L’arquitectura millora la teva salut

Invertir en arquitectura és millorar la teva salut. T'ho expliquem a través de diversos vídeos!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El COAC posa en marxa una campanya per donar a conèixer la influència dels edificis en la salut de les persones. Per a això, hem elaborat una sèrie de vídeos breus, que expliquen com els arquitectes podem optimitzar les condicions dels espais i fer-los més saludables, aportant confort i benestar.

                       

Aquesta campanya, que es difondrà a les nostres xarxes socials i a través de centres cívics i altres entitats, vol ensenyar que els arquitectes podem ajudar a millorar la salut de les persones i la seva qualitat de vida a través del disseny arquitectònic, la tria de materials i sistemes constructius i l'elecció de les instal·lacions.

Els vídeos es centren en 5 conceptes clau:

Materials: El benestar i confort d’un espai interior recau, especialment, en les característiques físiques dels materials. Per això, és clau trobar els més adients a cada clima, ús i espai.

Ventilació: El nostre cos necessita una bona oxigenació per complir les seves funcions vitals. Els arquitectes trobem la millor manera de ventilar cada espai per garantir un aire de qualitat.

Benestar: Els arquitectes podem jugar amb variables de disseny que propicien benestar mental, reduint l’estrès a través de la percepció d’estímuls cognitius saludables i positius.

Il·luminació: Optimitzant l’entrada de llum natural als espais interiors, podem ajudar a evitar l’insomni i millorar el rendiment, aportant beneficis per al sistema immunitari i la salut mental. 

Higiene electromagnètica: És important dissenyar instal·lacions elèctriques i de telecomunicacions que minimitzin l’exposició a les radiacions electromagnètiques artificials.

 

Trobaràs tots els vídeos al canal Youtube del COAC

Invertir en arquitectura és millorar la teva salut!Amb el suport de:

15/03/2022
Tornar