La Demarcació de l’Ebre i Càritas Diocesana de Tortosa signen un conveni de col·laboració

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El President de la Demarcació de l’Ebre del Col·legi d’Arquitectes (COAC), Joan Manuel Margalef, i el Director de Càritas Diocesana de Tortosa, Agustí Castell, han signat un conveni de col·laboració per enfortir la cooperació institucional en matèria d’habitatge i fer més eficaces les accions de suport i promoció social per als casos en risc, situació de pobresa o exclusió social a les Terres de l’Ebre. 

Amb aquest conveni, la Demarcació de l’Ebre subvencionarà les taxes de drets de visat dels informes i els certificats d’habitabilitat relacionats amb els habitatges gestionats per Càritas Diocesana de Tortosa ubicats a la Demarcació i crearà i gestionarà una borsa d’arquitectes voluntaris, que podran realitzar tasques relacionades amb l’obtenció de cèdules d’habitabilitat, certificacions energètiques o informes de l’estat de l’immoble. 

Així mateix, la Demarcació donarà suport en la difusió del programa de Lloguer social de Càritas i col·laborarà activament en les iniciatives d’habitatge social que sorgeixin amb l’administració i el sector. 

L’acció social de Càritas Diocesana de Tortosa abasta un total aproximat de 7.200 persones ateses, moltes de les quals podran beneficiar-se d’aquest conveni. Amb aquesta col·laboració, el COAC vol posar el seu gra de sorra per promoure i facilitar l’accés de tothom a un habitatge digne i adequat a l'Ebre, tal com ja van fer les demarcacions de Girona i Barcelona amb acords similars.
3/02/2020
Tornar