Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Exposició al COAC.

El COAC atorga les Medalles COAC 2019 al 48H Open House i la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell

Imatge: 
© 48H Open House (Antonio Navarro Wijkmark) i Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell
La Junta de Govern del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya ha decidit atorgar les Medalles COAC 2019 al 48H Open House i a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell. Amb aquesta distinció, el Col·legi reconeix la tasca que fan ambdues entitats en la divulgació del patrimoni arquitectònic, dels arquitectes i de l'arquitectura.

Les Medalles COAC constitueixen la condecoració institucional del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya per reconèixer la contribució de persones o institucions al progrés de l’arquitectura o del Col·legi.

Enguany, s'atorga una Medalla al 48H Open House, associació cultural sense ànim de lucre, "per la seva labor de divulgació del patrimoni arquitectònic de la ciutat de Barcelona i la promoció de l'arquitectura com a component imprescindible de la cultura".

Aquest festival cultural, amb més de 60.000 visitants a l'edició del 2019, és un dels de més èxit d'assistència a Barcelona. Així, el premi és un reconeixment també als arquitectes voluntaris que ajuden a fer arribar els valors de l'arquitectura a la ciutadania.

S'atorga també una Medalla a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell "per la seva contribució a l’impuls de l’arquitectura, donant serveis als arquitectes des de l’àmbit cooperatiu per posar al seu abast productes per a l’exercici de la professió i especialment una llibreria especialitzada en arquitectura, que ha assolit 40 anys sent considerada una de les millors llibreries d’arquitectura".

A més, responent a la diversificació de l’exercici professional dels arquitectes i amb l’objectiu de donar més serveis, la Cooperativa s’ha convertit en la botiga especialitzada en productes dissenyats per arquitectes. Des de 1979 està allotjada a plaça Nova, la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, i al llarg d’aquest temps ha mantingut una relació estreta amb les seus territorials del COAC, de manera resilient, però sempre amb la voluntat de servei que l’ha caracteritzat en aquests 40 anys.

Les Medalles COAC es lliuraran el proper 4 de novembre, en el marc de l'acte institucional del COAC

Distingir les aportacions al món de l'arquitectura
Des del 2009, el COAC atorga puntualment les Medalles COAC a persones o entitats que han contribuït a la visibilització o progrés de l'arquitectura. Des d'aleshores, l'han rebut personalitats com els exdegans Francesc Labastida i Joan B. Mur, entitats com Construmat BCN i ARQUINFAD o, fins i tot, responsables polítics, com Josep Rull, Santi Vila i el Parlament de Catalunya per la seva contribució a l'aprovació de la Llei de l'Arquitectura.

Podeu consultar totes les Medalles COAC atorgades aquí. 30/10/2019
Tornar