Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Conferència: Bauhaus Museum Dessau: 3.055 m2 de vidre

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper 31 de gener, a les 17 h, en el marc del curs sobre Nous sistemes constructius: sistemes constructius lleugers, l’Escola Sert i el Centre Obert d’Arquitectura coorganitzen la conferència Bauhaus Museum Dessau: 3.055 m2 de vidre, que conduiran els membres de l'oficina d'arquitectura Gonzalez Hinz Zabala (GHZ).

A la sessió es parlarà de la característica més important de l'edifici, el seu disseny auster i directe, que de l'original escola en Dessau: el mur cortina dels tallers, l'edifici pont de dues plantes i la sensació de lleugeresa i superfícies planes que també incorpora un manifest de la cultura contemporània que podria ser descrit com “low resolution at its best” (d'òptima baixa resolució).

GHZ (Barcelona, 2013), és l'oficina d'arquitectura integrada per Roberto González, Anne Hinz i José Zabala. L'any 2015, Addenda Architects (Gonzalez Hinz Zabala + Sastre Vielba arquitectes) va guanyar el concurs internacional per al museu de la fundació Bauhaus en Dessau (inaugurat el setembre de 2019).

Actualment, GHZ està treballant en la reforma de la mitja illa d'equipaments en el barri de la Sagrada Família de Barcelona i en els projectes d'una casa-estudi per a una parella d'artistes a prop de Barcelona, un centre de retir i diversos edificis educatius i residencials a Alemanya.
Versió per a imprimirPDF version