Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Bündner Kunstmuseum Chur - Barozzi Veiga

Conferència de Barozzi Veiga

Imatge: 
© Simon Menges - Bündner Kunstmuseum Chur - Barozzi Veiga

El dijous 21 d'abril de 2022, a les 19:30 h, tenim l'oportunitat d'escoltar la conferència de Barozzi Veiga, on l'arquitecte Fabrizio Barozzi ens parla sobre la trajectòria de l'estudi i dels seus projectes més rellevants.

Una conferència presencial oferta per la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

Barozzi Veiga, fundada a Barcelona en 2004, treballa internacionalment en encàrrecs públics i privats, amb especial atenció als edificis culturals, cívics i educatius. La seva obra ha estat àmpliament exposada i publicada en la premsa especialitzada.

L'obra construïda de Barozzi Veiga inclou, the Ribera del Duero Headquarter (2011), the Auditorium Infanta Elena a Águilas (2011), the Szczecin Philarmonic Hall (2014), the Bündner Kunstmuseum Chur (2016), the Ragenhaus Musikschule a Bruneck (2018), the Musée cantonal donis Beaux-Arts Lausanne (2019), the Tanzhaus Zürich (2019) i the two Artists’Ateliers a Londres (2021).

Actualment, l'oficina està desenvolupant projectes a Bèlgica, la Xina, Alemanya, Espanya, el Regne Unit i Emirats Àrabs, així com als Estats Units, on ha rebut l'encàrrec de crear un nou masterplan que reconfigurarà el Art Institute of Chicago.

Barozzi Veiga ha rebut nombrosos premis al llarg dels anys. En 2015, the Szczecin Philharmonic va rebre el Premi Mies van der Rohe for European Architecture, el Premi the International FAD Opinion i el Premi the Life in Architecture. En 2018, the Bündner Kunstmuseum Chur va guanyar el premi the RIBA for International Excellence. En 2019, l'oficina va rebre el Premi the Chicago Atheneum International, el Premi the Best Architects 20 i el Premi the AD Architects of the Year.

L'oficina ha contribuït a diverses exposicions internacionals i una selecció de dibuixos i models de Barozzi Veiga forma part de la col·lecció permanent del Centre Pompidou de París des de 2019.

#dijousalcoac

#COACTarragona

logo del coac
 
Versió per a imprimirPDF version