Propers Actes

Del Dll, 06 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Conferència: Manuel Bailo

Imatge: 
© José Hevia
El dijous 23 de gener a les 19.30 h l'arquitecte Manuel Bailo, de l'estudi BailoRull+ADDArquitectura, ens parlarà de les seves obres més recents, entre elles, la casa Garden House 0.96 i l'edifici Espai Natura PH-1. La conferència es durà a terme a la Sala d'actes de la Demarcació de Tarragona del COAC.

En acabar, es farà un sopar-col·loqui amb el conferenciant al restaurant Barhaus. Si estàs interessat en assistir-hi, fes la reserva a  tarragona@coac.cat. Preu del sopar 18 €.


Manuel Bailo Esteve
Arquitecte català nascut a Manresa el 1965. Llicenciat per l'Escola Tècnica Superior de Barcelona el 1993, ​​és titular al costat de l'arquitecta Rosa Rull, de l'estudi BAILORULL+ ADDARQUITECTURA, fundat a Barcelona. L'estudi es dedica al desenvolupament de projectes de diverses escales i han realitzat treballs d'urbanisme, d'arquitectura i d'interiorisme pels quals han rebut nombrosos premis nacionals i internacionals. Els projectes de Rosa Rull i Manuel Bailo, comencen generalment estudiant el lloc, treballant sobre el territori; la seva història, allò que es veu i el que no es veu: per comprendre els sistemes que el componen, generar propostes que formin part d'aquesta dinàmica, i que activament els completin, els activin, els modifiquin. Les implantacions en el terreny són producte d'acurades operacions estratègiques que generaran la relació de l'edifici amb l'entorn i amb el món i garanteixen així la continuïtat i la sostenibilitat com a elements intrínsecs en els sistemes proposats. El seu treball ha estat àmpliament publicat. Al costat de la seva sòcia i el seu estudi han realitzat gran quantitat de concursos i han rebut nombrosos reconeixements per les seves obres.

  • logo del coac
Versió per a imprimirPDF version