Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Conferència: Grupo Aranea

Imatge: 
Valle Trenzado, Grupo Aranea © Jesús Granada
El dijous 11 de maig a les 19.30h, l'arquitecte Francisco Leiva de l'estudi d'arquitectura alacantí "Grupo Aranea" ens parlarà dels seus últims projectes i de les intencions fonamentals que determinen la trajectòria d'aquest equip.


"Aranea és un grup multidisciplinari format en 1998 per Marta García Chico, enginyera agrònoma Màster en Paisatge i Francisco Leiva Ivorra, arquitecte, establerts a Alacant, una assolellada ciutat oberta al mar Mediterrani.

Aranea el componen actualment arquitectes, enginyers, paisatgistes, artistes, una biòloga i un sociòleg.

Aranea té una especial sensibilitat per reinterpretar contextos geogràfics i assumir reptes programàtics.

Aranea pretén anar a poc a poc creant una xarxa internacional de col·laboradors i així aconseguir una col·lecció de contextos variats i motivadors on intervenir.

La seva obra ha estat reconeguda amb prestigiosos premis com el "Barbara Cappochin" 2015, el Premi Europeu d'Espai Públic Urbà 2014, el Premi FAD de Ciutat i Paisatge 2014, Holcim Award Gold 2014, Iconic Award 2015, The International Architecture Award 2014, Design Vanguard 2013, Seleccionat European Mies van der Rohe Award 2013, AR House Award 2013, Nominat Mies van der Rohe Award 2011, el Premi FAD d'Arquitectura 2010 i el Premi FOPA 2005.

Han format part d'exposicions com "On Site. New Architecture in Spain ", la seva obra forma part de la col·lecció permanent del MoMA de Nova York."


Descarrega el targetó

 
Versió per a imprimirPDF version