Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Laberint. Arjub Estudi, Anna Castellà i Alberto Espinosa

Laberint. Arjub Estudi, Anna Castellà i Alberto Espinosa

Imatge: 
Laberint. Arjub Estudi, Anna Castellà i Alberto Espinosa © Alba Rodriguez i Roger Castellà

Anna Castellà i Alberto Espinosa ens parlen del Laberint de Reus, una obra premiada en la categoria d'Espais exteriors, espais urbans, parcs i jardins, intervencions en el paisatge i urbanisme de la XIII Biennal Alejandro de la Sota – Mostra d’Arquitectura de Tarragona i guardonada amb el 7è Premi Alejandro de la Sota. També ens expliquen les seves darreres obres, en la conferència inaugural de l’exposició itinerant d’aquesta Biennal.

Els autors d'aquesta obra han estat Arjub Estudi SCCL i Brigades de l'Ajuntament de Reus (direcció d'obra), Anna Castellà Fabregat, Alberto Espinosa Garcia, i tècnics de Brigades de l'Ajuntament de Reus, Juan Manuel Zaguirre, Adam Besora i Josep Maria Calvet.

L’exposició, organitzada per la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, es podrà veure del 12 de desembre de 2023 al 19 de gener de 2024 a la sala d'exposicions.

Es tracta d’una mostra dels projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s’han construït en el bienni 2021-2022 en l’àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).

#COACTarragona

logo del coac

Versió per a imprimirPDF version