Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Conferència de Lagula Arquitectes

Imatge: 
05.05 BAD · Adrià Goula
La Demarcació de Tarragona del COAC us convida a la conferència de Lagula Arquitectes que tindrà lloc el proper dijous 2 de juny a les 19.30 h a la Sala d'Actes de la Demarcació.

La presentació anirà a càrrec de l’arquitecte Ferran Grau. A continuació, l’arquitecte Ignacio López Alonso, de l’estudi Lagula Arquitectes, ens parlarà dels conceptes que defineixen l’arquitectura i la manera de treballar d’aquest despatx. Finalment s'obrirà el debat a tots els assistents.

Al finalitzar la conferència, es farà un sopar-col·loqui amb el conferenciant al restaurant Barhaus. Si esteu interessats en assistir-hi, us podeu adreçar aquí. Preu 18€.

Descarrega la invitació.

Lagula Arquitectes és un despatx d’arquitectura basat a Barcelona des de 2001. L'estudi desenvolupa projectes de tot tipus de mides i tipologies, per a clients públics i privats, incloent programes residencials i hotelers, culturals i cívics, equipaments esportius i espai públic entre d’altres. Lagula combina la pràctica de l’arquitectura amb la investigació i la docència universitària a nivell nacional (UPC, UIC, IAAC, ELISAVA) i internacional (Tsinghua University of Beijing, AAVA London).

La seva pràctica professional es basa en l’exploració de les oportunitats que ofereix el lloc, així com en un ús no convencional dels materials i les tècniques tradicionals. El seu treball està atent a l’emplaçament, traient avantatge de les condicions geomètriques i programàtiques inicials com una eina d’anàlisi arquetípic. Enllaça la tradició constructiva i el caràcter social amb el sentit del paisatge, treballant en l’especificitat de l’ambient i la cultura locals.

El treball de Lagula Arquitectes ha obtingut premis en diferents concursos d’arquitectura, com el primer premi en el Concurs Internacional d’Habitatge Social VIVA (intervenció de Basc-Mayacina), o el Museu de la Patum a Berga, Barcelona, una festa declarada Obra Mestra del Patrimoni Oral i Intangible de la Humanitat per la UNESCO.

Lagula Arquitectes han estat convidats com a ponents en congressos i conferències internacionals. El seu treball ha estat reconegut als premis FAD, la 2a Biennal Europea d’Arquitectura i Paisatge en 2002, o els Premis Lacetània de 2001, o la 55a Biennale de Venècia en 2012, i a través de mitjans digitals i publicats de tot el món.
Versió per a imprimirPDF version