Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Conferència: ME/WE ARCHIKUBIK

Imatge: 
archikubik - Aparcament de la Gare Saint Roch a Montpellier
El dijous 31 de març a les 19.30 h, l’arquitecte Miquel Lacasta de l’estudi d’arquitectura archikubik parlarà dels seus últims projectes i de l’edifici d’habitatges a “Ivry-Sur-Seine” (França) que recentment ha rebut el premi FAD 2015.

En finalitzar la conferència es farà un sopar-col·loqui amb el conferenciant al restaurant Barhaus. Si esteu interessats en assistir-hi, us podeu adreçar aquí. Preu 18€.

Descarrega la invitació

Archikubik, o l’arquitectura i l’urbanisme del cor
Ciutat organolèptica, acupuntura urbana, edifici relacional, espai públic-privat (epp): son els conceptes a l’estudi francocatalà Archikubik. Aquest ecosistema d’arquitectura i urbanisme, fundat per Marc Chalamanch, Miquel Lacasta i Carmen Santana, revifa la reflexió sobre la ciutat del segle XXI i innova creant barris i edificis habitables, concebuts com llocs de vida, d’intercanvi i d’aprenentatge de la diversitat i el respecte. Per a Archikubik, crear la ciutat sobre la ciutat equival a desplegar un sistema evolutiu més enllà dels interessos sectorials. És a dir, a plantejar les preguntes correctes en relació amb totes les facetes del territori. Una visió global necessària per fer front a les mutacions urbanes amb humanitat.

Últims premis :
Finalistes 3ra fase de Réinventer Paris, edifici mixt terciari 13.000 m2 ZAC Clichy-Batignolles, lot N2, 2016, Premi FAD International pel projecte d’habitatges Carnot-Vérollot a Ivry sur Seine, 2015, Premi « Futurs Possibles » per la ZAC Rouget de Lisle, 2014.
Versió per a imprimirPDF version