Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Conferència de Pereda Pérez Arquitectos

Imatge: 
Edificio de viviendas en la calle Descalzos de Pamplona - Pereda Pérez Arquitectos
El proper dijous 18 de febrer de el 2016 a les 19.30h, l'estudi Pereda Pérez Arquitectos impartirà una conferència a la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes per parlar-nos de la seva arquitectura més recent.

Descarrega la invitació

En acabar la conferència es farà un sopar-col·loqui amb els conferenciants al restaurant Barhaus. Si està interessat en assistir-hi, pot dirigir-se a tarragona@coac.cat.
Preu 18 €.


Carlos Pereda Iglesias i Óscar Pérez Silanes

Funden l'any 2005 PEREDA PÉREZ ARQUITECTOS a Pamplona i desenvolupen la seva activitat dedicada a la realització de projectes d'arquitectura. Són a més professors associats de projectes arquitectònics a la Universitat de Saragossa. La seva obra ha estat publicada en nombroses revistes i publicacions. Així mateix han participat en diverses exposicions, workshops i conferències divulgant la seva obra en diferents institucions i escoles d'arquitectura en l'àmbit nacional i internacional com a Cadis, Fuerteventura, Burgos, Barcelona, ​​Sevilla, Madrid, Pamplona, ​​Pontevedra, Sant Sebastià, Saragossa, Ultzama, Granada, Salamanca, Porto, Seül, Durban, Fòrum de Friburg entre d'altres.

A més, l'estudi ha estat reconegut pels seus treballs realitzats amb destacades distincions, com el Premi d'Arquitectura Espanyola 2013, el Premi XII BEAU Biennal Espanyola d'Arquitectura i Urbanisme 2013, Premi VIII BIAU Biennal Iberoamericana d'Arquitectura i Urbanisme 2012, La Menció Especial del Premi d'Arquitectura Espanyola 2015, el Premi Internacional CONSTRUMAT 2013, diversos premis COAVN, sengles Premis COAR, així com diversos Premis COACYLE i COAL, Premi ENDESA 2012 entre d'altres.


Versió per a imprimirPDF version