Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

7a sessió d'Ecumenòpolis: "Piso Piloto"

Imatge: 
© Piso Piloto
Setena sessió de l'any d'Ecumenòpolis, el cicle de cinema i ciutat del COAC. Es projectarà una edició especial del documental original "Piso Piloto", de Guillén Augé, Sophie Köhler i Ariadna Pujol, CCCB, Barcelona 2015.
Aquest documental exposa tres casos o cròniques d'experiències concretes de veïns de Barcelona que mostren problemàtiques d'habitatge alhora que són exemple de noves pràctiques per afrontar la manca de sostre. Són pràctiques individuals o col·lectives, públiques i privades que tracten de reaccionar davant el dèficit crònic d'alternatives en el mercat de l'habitatge. Si Medellín i Barcelona s'han significat i són referents globals en termes de transformació urbana i social, les experiències vitals dels seus habitants i les llums i ombres de l'accés a l'habitatge també han de formar part de la memòria i del relat de les dues ciutats. 
El projecte s'emmarca en l'exposició "Pis Pilot. Medellín-Barcelona" i és una producció de Telemedellín / Museu d'Antioquia (Medellín) / Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i Ajuntament de Barcelona. 
Després de la projecció comptarem amb Ibón Bilbao, responsable del projecte Arquitectos de Cabecera, Frances Pla, responsable del projecte Pis Zero i Guillén Augé, co-comissari de l'exposició Piso Piloto.
Patrocina:
 
Col·labora:
Veure el vídeo de la xerrada posterior:
Versió per a imprimirPDF version