Conferència IX Biennal Alejandro de la Sota: Batlle i Roig

Imatge: 
Batlle i Roig Arquitectes. © Foto: Jordi Surroca
Continuem amb el cicle de conferències de la IX Biennal Alejandro de la Sota. En aquesta ocasió, el dijous 22 d’octubre a les 19.30h es farà una xerrada a Sala d’Actes de la Demarcació de Tarragona del COAC on l’estudi d’arquitectura Batlle i Roig ens parlarà de “l’Institut d’Estudis Secundaris Roseta Mauri de Reus” i de la seva arquitectura més recent.

L’institut Roseta Mauri va ser una de les obres guardonades a la "IX Biennal Alejandro de la Sota" i el jurat en va valorar la l’arquitectura resolta amb gran eficàcia malgrat la rigidesa del programa. També en va valorar l’adequada resposta que dona l’edifici a un entorn descontextualitzat recollint el visitant al porxo i acollint-lo a la recepció. Cal destacar el valor del tractament de la façana que actua com a filtre lumínic i solar segons les necessitats d’ús, alhora que genera un interessant joc visual, dinàmic i canviant de tot el tancament.

Al finalitzar la conferència es farà un sopar-col•loqui amb els conferenciants al restaurant Barhaus. Si esteu interessats en assistir-hi, us podeu adreçar aquí. Preu 18€.
Versió per a imprimirPDF version