Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Conferència sobre l'obra de Harry Siedler al COAC

Imatge: 
© Escola tècnica superior d'Arquitectura, ETSAB
El dijous 15 d'octubre Vladimir Belogolovsky, director de Curatorial Project i autor del libre "Harry Seidler: Lifework" (Rizzoli, 2014), impartirà una conferència a la Sala d'Actes del COAC, com a cloenda de l'exposició "Harry Siedler. Painting Architecture" que es pot visitar al vestíbul de l'ETSAB del 17 de setembre al 15 d’octubre del 2015.
Harry Siedler. Painting toward Architecture traça l'obra de l'arquitecte més important d'Austràlia del segle 20, Harry Seidl (1923-2006); examina el seu lloc distintiu i la mà dins i fora de la metodologia de disseny modernista. 
Vladimir Belogolovsky (nascut el 1970, Odessa, Ucraïna) és el fundador del Curatorial Project, que se centra en l'organització, el comissariat i disseny d'exposicions d'arquitectura de tot el món. Després de graduar-se a l'Escola d'Arquitectura de la Cooper Union el 1996, va treballar en diversos estudis d'arquitectura a Madrid i Nova York, i posteriorment funda el seu propi estudi amb seu a Nova York i Kolkata, Índia, fins a 2009. És el corresponsal nord-americà per a les revistes d'arquitectura DISCURS (Berlín) i Tatlin (Moscou) i és membre de l'Acadèmia Internacional d'Arquitectura de Moscou (IAAM). És autor de nombroses publicacions, entre elles del llibre Harry Seidl: Lifework (Rizzoli, 2.014).
La sessió compta amb la col·laboració del departament de Cultura de l'ETSAB.

Veure el vídeo:
Versió per a imprimirPDF version