Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Conferència: "Reactivar la ciutat"

Imatge: 
Adrià Goula

Carles Enrich dirigeix un estudi d’arquitectura i urbanisme ubicat a Barcelona. És arquitecte per l’ETSAB i professor a l'ETSAB i l'EAR de Reus, combinant la pràctica professional amb la docència i la recerca.

El seu camp de treball abraça tot el territori habitable, des de l’àmbit domèstic a l’urbà, incidint en els seus punts de contacte. Treballa a partir de les preexistències i la seva memòria, introduint nous paràmetres d’interacció entre els habitants i el seu entorn. Reformula les preguntes per obtenir una resposta més adequada al lloc i a les necessitats reals dels seus usuaris. Proposa espais habitables i situacions d’intercanvi optimitzant els mitjans materials i respectant les condicions pròpies de l’hàbitat natural i urbà.

El jurat de la 7a Mostra d'Arquitectura de les Comarques Centrals li va atorgar una menció per l’obra Nou accés al centre històric de Gironella, de la qual va valorar l’economia de recursos en l’execució, així com l’actitud projectual de l’arquitecte que aconsegueix trobar solució a un problema de circulació urbana, però sense perdre mai de vista les circumstàncies socioeconòmiques del temps en què ha estat construït.

El jurat de la 7a MACC també va seleccionar el seu Pla Director del Castell de Jorba, a l’apartat de figures de planejament urbanístic.

Es poden consultar les obres a la pàgina web de la 7a MACC.

 

Versió per a imprimirPDF version