Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Conferència de Xavier Vendrell - Rural Studio -

Imatge: 
Xavier Vendrell

El Grup de Treball de Sarrià-Sant Gervasi organitza el proper dijous 22 de desembre a les 19.30 h al centre cívic Vil·la Florida la conferència “Rural Studio: El buen diseño es para todos”, a càrrec de Xavier Vendrell. L'arquitecte, professor d’arquitectura a la Universitat d’Illinois de Chicago i subdirector de Rural Studio, exposarà els treballs i filosofia d'aquesta iniciativa, activa des de 1993 a Alabama, Estats Units.

Rural Studio és un reconegut programa per a estudiants de l'escola d'arquitectura, urbanisme i paisatgisme de la Universitat d'Auburn que fa més de 20 anys treballa amb la comunitat de Hale County. El programa, creat per Samuel Mockbee, atorga als estudiants l'oportunitat d'aprendre de forma activa, dissenyant i construint ells mateixos els projectes que dissenyen, alhora que assisteixen a una de les comunitats més desfavorides de la regió.

La filosofia de Rural Studio proposa que totes les persones, riques o pobres, mereixen gaudir dels beneficis del bon disseny. D’acord amb aquesta ètica, l'estudi ha evolucionat el seu treball cap a projectes destinats a la comunitat. Els projectes s'han desenvolupat durant diversos anys combinant els esforços de diferents equips d’estudiants i en diferents regions.

Degut a l'aforament limitat de la sala, es requereix confirmació d'assistència enviant un correu electrònic a lduran@coac.net.

Versió per a imprimirPDF version